Jeroen Spreeuw van Spreeuw Hypotheken en Verzekeringen in Velp heeft de eerste 2 musicalkaarten gewonnen van de HypoVak zomeractie. De actie is verlengd tot eind september. Elke week maken we een adviseur die naar HypoVak gaat blij met 2 kaarten voor de nieuwe musical ‘40-45’.

Deze zomeractie doet HypoVak in samenwerking met de Midden Nederland Hallen, waar de 21ste editie van HypoVak op donderdag 10 oktober zal plaatsvinden. Achter de grote evenementenhal is het afgelopen jaar een compleet nieuwe theaterhal gebouwd. De musical 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier wordt meegezogen in het verhaal.

Door een ticket te bestellen voor HypoVak maken adviseurs kans op een musicalarrangement voor twee personen, inclusief parkeerticket. Onder de deelnemers verloten wij in totaal  5 x 2 kaarten voor deze indrukwekkende musical, inclusief parkeerticket. Tot eind september maken we elke week een winnaar bekend.

Musical 40-45

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis…

De cast bestaat uit Soy Kroon, Dorian Bindels, Gaia Aikman, Niniane Everaert, Kees Boot, Babette van Veen, Renée Fokker, Sjoerd Pleijsier en vele anderen.

Bestel hier je ticket voor HypoVak en maak elke week kans op een musicalarrangement.