In een wereld die steeds verder aan het digitaliseren is, kun je als adviseur het verschil maken door er op belangrijke momenten te zijn voor je klanten. Bijvoorbeeld als ze arbeidsongeschikt raken. In deze masterclass hoor je van Joris Vanvinckenroye, oprichter van Royal Doctors, hoe je jouw klanten niet alleen financieel kunt helpen, maar ook bij het krijgen van de beste medische zorg.  

In deze masterclass neemt Joris Vanvinckenroye je mee in zijn persoonlijke en inspirerende verhaal. Zijn eigen ervaring motiveerde hem om Royal Doctors op te richten met als missie om iedere patiënt de beste medische oplossing te bieden. Zo vertelt hij dat Royal Doctors maar liefst 1 op de 3 klanten weer op de been krijgt, ondanks dat zij eerder medisch waren afgeschreven. Al duizenden mensen hielp Royal Doctors op die manier vooruit. Joris zal enkele van de meest bijzondere en indrukwekkende gevallen met je delen en je laten zien hoe Royal Doctors patiënten helpt in een steeds complexere medische wereld.

Joris Vanvinckenroye

Joris Vanvinckenroye is oprichter van Royal Doctors. Hij werd geboren met een zware afwijking aan zijn rechtervoet. Zijn ouders kregen van Belgische artsen te horen dat amputatie van zijn rechteronderbeen noodzakelijk was. Dankzij een second opinion kon hij zijn rechteronderbeen behouden en leidt hij nu een actief leven. Dit inspireerde Joris om in 1999 Royal Doctors op te richten. Hij wil mensen helpen om de juiste medische keuzes te maken en ze maximaal ontzorgen op dat gebied. Waar zijn ouders op eigen houtje op zoek moesten gaan naar de juiste informatie, artsen en ziekenhuizen voor een onafhankelijke Second Opinion, neemt Royal Doctors al deze taken op zich. Hierdoor krijgen klanten snel een helder en betrouwbaar antwoord op al hun medische vragen en bezorgdheden.

Deze masterclass begint om 11:15 uur en wordt mogelijk gemaakt door TAF