Henk Eigenraam van Henk Eigenraam Hypotheken & Assurantiën uit de Friese Elfstedenstad IJlst heeft de laatste twee musicalkaarten gewonnen in het kader van de verlengde HypoVak Zomeractie. Hij nam de prijs op HypoVak in ontvangst.

Door een ticket te bestellen voor HypoVak maakten adviseurs vanaf september elke week kans op een musicalarrangement voor twee personen, inclusief parkeerticket. Deze (na)zomeractie was een samenwerking tussen HypoVak en de Midden Nederland Hallen, waar de 21ste editie van HypoVak op donderdag 10 oktober heeft plaatsgevonden. Achter de grote evenementenhal in Barneveld is het afgelopen jaar een compleet nieuwe theaterhal gebouwd. De musical 40-45 die daar speelt, gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier wordt meegezogen in het verhaal.

Musical 40-45

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis…

De cast bestaat uit Soy Kroon, Dorian Bindels, Gaia Aikman, Niniane Everaert, Kees Boot, Babette van Veen, Renée Fokker, Sjoerd Pleijsier en vele anderen.