Hypact Advisor is een geavanceerde alles-in-één oplossing voor hypotheekadvies en -bemiddeling. In deze masterclass delen Jorik Buijs en Yvor van den Beuken hun inzichten en ervaringen met de adviseurs in de zaal.

“Hypact Advisor is een gebruiksvriendelijke alles-in-één-oplossing voor advies, bemiddeling en beheer. Dit platform zorgt voor hoogwaardig advies, hogere klanttevredenheid en een super-efficiënt bemiddelingsproces. Laat je inspireren door onze vernieuwende inzichten en de concrete oplossing die Hypact Advisor jou biedt. Samen bouwen we aan de toekomst van hypotheekadvies!”, aldus Jorik Buijs, die als Customer success manager bij Hypact Advisor de ‘linking pin’ is tussen Hypact Advisor en hypotheekkantoren & Yvor van den Beuken, expert op het gebied van Hypotheken en AI bij Yellowtail Conclusion.

Door en voor adviseurs

Jorik Buijs is zelf adviseur en heeft uitgebreide ervaring met Hypact Advisor. Hij verzorgt de demo’s en toekomstige trainingen voor Yellowtail Conclusion en hij helpt financieel adviseurs om optimaal gebruik te maken van deze geavanceerde alles-in-één oplossing​​. Zijn expertise zorgt ervoor dat gebruikers snel vertrouwd raken met het systeem en de vele voordelen ervan optimaal kunnen benutten​​.

Binnen het Wonen en Lenen team van Yellowtail Conclusion werkt Yvor van den Beuken aan diverse projecten en helpt hij bij het integreren van AI in hypotheekoplossingen, zoals bij Hypact Advisor. Met zijn technische achtergrond en passie voor AI blijft Yvor bijdragen aan de vooruitgang en innovatie binnen Yellowtail Conclusion. Zijn expertise en visie zorgen ervoor dat klanten profiteren van de nieuwste technologieën en oplossingen op het gebied van financiële dienstverlening​​​​.

 Deze masterclass begint om 11:15 uur en wordt mogelijk gemaakt door Hypact Advisor, een product van Yellowtail Conclusion