Dinsdag 3 september was bij Munt Hypotheken in Den Haag het startschot te horen voor de eerste etappe van Tour de Hollandia. De eerste rit had als eindbestemming De Hypothekers Associatie in Capelle aan den IJssel.

Munt Hypotheken bestaat deze maand 10 jaar en Tour de Hollandia is een van de onderdelen van het jubileumprogramma. In 10 etappes fietsen medewerkers van Munt de komende weken met verschillende partners en collega’s uit de hypotheekbranche door Nederland. Het eindpunt van Tour de Hollandia is het hypotheekevent HypoVak, dat op donderdag 10 oktober wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

De sleutel tot succes

In Den Haag overhandigde InFinance Hoofdredacteur Alex Klein de HypoVak ‘Sleutel tot succes’ aan Michel van den Akker, CCO van DMFCO. Deze estafettesleutel zal bij elke tussenstop worden overgedragen aan de nieuwe estafetteploeg.

Voor de eerste etappe stapte Teammanager Franchise- en Productmanagement Mandy Spierenburg en Productmanager Duncan de Groot van De Hypothekers Associatie op de pedalen van de speciale Munt-fiets. Samen met Michel van den Akker en Dennis Keijzer, salesmaner bij Munt, voltooide zij de etappe van ruim 30 kilometer. Een van de Munt-fietsen bleef achter in Capelle aan den IJssel. Als aandenken én met het idee om eens vaker de fiets te pakken in de lunchpauze.

Donderdag 5 september ging de tweede etappe van start met als eindpunt DAK Intermediairscollectief in Nieuwegein. Opnieuw een dikke 30 kilometer op de pedalen, nu met een flinke tegenwind. Volgende week start de derde etappe in Noord-Holland.