In deze HypoVak-masterclass vertelt Stijn Dillisse, Head of Partnerships bij New10, hoe je binnen 15 minuten snel, simpel, duidelijk en volledig digitaal een zakelijk hypotheekvoorstel krijgt. New10 is een initiatief van ABN Amro.

New10: “We zien dat steeds meer ondernemers een financiering afsluiten via een onafhankelijk financieel adviseur in plaats van rechtstreeks via hun huisbank. Dit kan gaan om een zakelijk krediet ten behoeve van hun werkkapitaal, maar ook grotere investeringen zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een bedrijfspand middels een zakelijke hypotheek. New10 is een online financieringsplatform gericht op de Nederlandse mkb-ondernemer en het intermediair. New10 is een initiatief van ABN Amro en biedt intermediairs de mogelijkheid om aanvragen volledig digitaal en zelfstandig af te handelen op een snelle, simpele en duidelijke manier, met persoonlijke bediening waar nodig.

In deze masterclass nemen wij jou mee in de basisvoorwaarden voor een zakelijke hypotheek en vertellen we je meer over het aanvraag proces. Sluit je aan bij New10 als intermediair en ontvang binnen 15 minuten een concurrerend aanbod.”

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door New10, een initiatief van ABN Amro